Programul de Educatie Media_CJI_selectie scoli-pilot-media

Programul de Educație Media: Rezultatele selecției școlilor-pilot-media

Ministerul Educației și Cercetării transmite lista unităților de învățământ preuniversitar selectate pentru a funcționa ca școli-pilot-media, începând cu semestrul al doilea al anului școlar 2020-2021, în cadrul Programului de Educație Media, dezvoltat împreună cu Centrul pentru Jurnalism Independent. Lista viitoarelor școli-pilot-media poate fi consultată aici: Liceele selectate vor primi detalii în legătură cu programul de …

Mass Media

Media se construiesc pe vechea fundație, dar cu pereții de sticlă ai internetului. Alege una dintre soluțiile CJI pentru viitor. Reunim informații necesare pentru dezvoltarea profesională continuă a jurnaliștilor.

Inovație

CJI este locul tău de întâlnire cu instrumentele viitorului. Storytelling, workflow, SEO, audience engagement, strategii social media, dar și granturile care îți oferă acces la viitor. Aici ai contact cu tot ce e nou și folositor în munca ta.

Educație Media

Pregătim o generație de luptători ninja multimedia, care navighează printre platforme și le înțeleg capcanele, își fac vocea auzită în comunitate și știu să răspundă dezinformării. Hai în tabăra bună!

Drepturile Omului

E dreptul tău să fii, să știi, să spui. E dreptul tău să fii apărat. Libertățile tale sunt valorile CJI. De la educație la activism, aici este partenerul tău pentru o lume guvernată în spiritul valorilor universale.

Programe

Deadline-uri

Blog