Informații pentru sănătatea tuturor – CJI anunță câștigătorii concursului despre vaccinarea antigripală

Centrul pentru Jurnalism Independent a desemnat câștigătorii concursului „Epidemia ignorată – de ce e importantă vaccinarea antigripală pentru adulții sănătoși”, implementat cu sprijinul companiei Sanofi România. Materialele premiate contribuie la o mai bună prevenție, aducând informații corecte și bine documentate. „De ce lămâia, vitamina C și alte suplimente-minune nu împiedică îmbolnăvirea de gripă, COVID-19 sau …

Mass Media

Media se construiesc pe vechea fundație, dar cu pereții de sticlă ai internetului. Alege una dintre soluțiile CJI pentru viitor. Reunim informații necesare pentru dezvoltarea profesională continuă a jurnaliștilor.

Inovație

CJI este locul tău de întâlnire cu instrumentele viitorului. Storytelling, workflow, SEO, audience engagement, strategii social media, dar și granturile care îți oferă acces la viitor. Aici ai contact cu tot ce e nou și folositor în munca ta.

Educație Media

Pregătim o generație de luptători ninja multimedia, care navighează printre platforme și le înțeleg capcanele, își fac vocea auzită în comunitate și știu să răspundă dezinformării. Hai în tabăra bună!

Drepturile Omului

E dreptul tău să fii, să știi, să spui. E dreptul tău să fii apărat. Libertățile tale sunt valorile CJI. De la educație la activism, aici este partenerul tău pentru o lume guvernată în spiritul valorilor universale.

Programe

Blog