Media X Files, împreună pentru relevanță

Violența împotriva femeilor e deseori un subiect ignorat de presă, tratat senzaționalist în cazurile extreme și o bifă birocratică pentru statul roman, care l-a recunoscut abia în 2016 drept concept în legislație. Centrul pentru Jurnalism Independent, împreună cu jurnaliști din presa centrală și locală, vrea să schimbe modul în care vorbim despre agresiune și suferință, …

Jurnal Teleleu

Elena Stancu, Jurnalist, Teleleu.eu Aș dormi mai mult – doar e duminică –, dar la …

Mass Media

Media se construiesc pe vechea fundație, dar cu pereții de sticlă ai internetului. Alege una dintre soluțiile CJI pentru viitor. Reunim informații necesare pentru dezvoltarea profesională continuă a jurnaliștilor.

Inovație

CJI este locul tău de întâlnire cu instrumentele viitorului. Storytelling, workflow, SEO, audience engagement, strategii social media, dar și granturile care îți oferă acces la viitor. Aici ai contact cu tot ce e nou și folositor în munca ta.

Educație Media

Pregătim o generație de luptători ninja multimedia, care navighează printre platforme și le înțeleg capcanele, își fac vocea auzită în comunitate și știu să răspundă dezinformării. Hai în tabăra bună!

Drepturile Omului

E dreptul tău să fii, să știi, să spui. E dreptul tău să fii apărat. Libertățile tale sunt valorile CJI. De la educație la activism, aici este partenerul tău pentru o lume guvernată în spiritul valorilor universale.

Programe

Blog

Jurnal Teleleu

Elena Stancu, Jurnalist, Teleleu.eu Aș dormi mai mult – doar e duminică –, dar la …