Perchezițiile abuzive sunt o intimidare la adresa libertății presei

Centrul pentru Jurnalism Independent condamnă acțiunea DIICOT Brăila de a face percheziții în casa jurnalistului Alin Cristea, în casa părinților acestuia și la sediul redacției debraila.ro și de a ridica telefoanele, computerele și tabletele ziaristului și ale redacției. Considerăm că acțiunea DIICOT este disproporționată și creează un precedent periculos în ceea ce privește libertatea de …

Mass Media

Media se construiesc pe vechea fundație, dar cu pereții de sticlă ai internetului. Alege una dintre soluțiile CJI pentru viitor. Reunim informații necesare pentru dezvoltarea profesională continuă a jurnaliștilor.

Inovație

CJI este locul tău de întâlnire cu instrumentele viitorului. Storytelling, workflow, SEO, audience engagement, strategii social media, dar și granturile care îți oferă acces la viitor. Aici ai contact cu tot ce e nou și folositor în munca ta.

Educație Media

Pregătim o generație de luptători ninja multimedia, care navighează printre platforme și le înțeleg capcanele, își fac vocea auzită în comunitate și știu să răspundă dezinformării. Hai în tabăra bună!

Drepturile Omului

E dreptul tău să fii, să știi, să spui. E dreptul tău să fii apărat. Libertățile tale sunt valorile CJI. De la educație la activism, aici este partenerul tău pentru o lume guvernată în spiritul valorilor universale.

Programe

Blog