Jurnalismul în 2021: o cursă cu obstacole și cu tot mai puțini câștigători (raport)

Ce obstacole are de depășit adevărul până ce iese în lume? Ce stă între noi, cititorii, și esența nealterată a unei știri? Care sunt piedicile peste care trebuie să sară zilnic jurnaliștii în munca lor, pentru a se asigura că ne pun în față o oglindă cât mai fidelă și limpede a lumii în care …

Mass Media

Media se construiesc pe vechea fundație, dar cu pereții de sticlă ai internetului. Alege una dintre soluțiile CJI pentru viitor. Reunim informații necesare pentru dezvoltarea profesională continuă a jurnaliștilor.

Inovație

CJI este locul tău de întâlnire cu instrumentele viitorului. Storytelling, workflow, SEO, audience engagement, strategii social media, dar și granturile care îți oferă acces la viitor. Aici ai contact cu tot ce e nou și folositor în munca ta.

Educație Media

Pregătim o generație de luptători ninja multimedia, care navighează printre platforme și le înțeleg capcanele, își fac vocea auzită în comunitate și știu să răspundă dezinformării. Hai în tabăra bună!

Drepturile Omului

E dreptul tău să fii, să știi, să spui. E dreptul tău să fii apărat. Libertățile tale sunt valorile CJI. De la educație la activism, aici este partenerul tău pentru o lume guvernată în spiritul valorilor universale.

Programe

Blog