Căutăm bursieri care își doresc să învețe despre cum pot crește securitatea digitală a jurnaliștilor

Centrul pentru Jurnalism Independent, în colaborare cu Internews, organizație internațională preocupată de siguranță și drepturi online, anunță un program de burse axat pe creșterea securității digitale a jurnaliștilor.   Ești jurnalist, ONG-ist sau doar pasionat de securitatea digitală și de jurnalism? Așteptăm înscrierea ta! Nu este necesară o experiență prealabilă în jurnalism sau în securitate digitală. …

Mass Media

Media se construiesc pe vechea fundație, dar cu pereții de sticlă ai internetului. Alege una dintre soluțiile CJI pentru viitor. Reunim informații necesare pentru dezvoltarea profesională continuă a jurnaliștilor.

Inovație

CJI este locul tău de întâlnire cu instrumentele viitorului. Storytelling, workflow, SEO, audience engagement, strategii social media, dar și granturile care îți oferă acces la viitor. Aici ai contact cu tot ce e nou și folositor în munca ta.

Educație Media

Pregătim o generație de luptători ninja multimedia, care navighează printre platforme și le înțeleg capcanele, își fac vocea auzită în comunitate și știu să răspundă dezinformării. Hai în tabăra bună!

Drepturile Omului

E dreptul tău să fii, să știi, să spui. E dreptul tău să fii apărat. Libertățile tale sunt valorile CJI. De la educație la activism, aici este partenerul tău pentru o lume guvernată în spiritul valorilor universale.

Programe

Deadline-uri

Blog