FOND oferă jurnaliștilor oportunitatea de a face o vizită de studiu într-un stat aflat în curs de dezvoltare!

Federația ONG pentru Dezvoltare – FOND România susține realizarea unor vizite de studiu pentru jurnaliști într-unul dintre statele aflate în curs de dezvoltare, în special statele prioritare pentru politica de cooperare pentru dezvoltare a României (Vecinătatea Estică și statele MENA). Vizita va dura între 5-10 zile și are drept obiectiv documentarea unui subiect legat de coerența politicilor pentru dezvoltare (PCD), care va fi ulterior difuzat sau publicat în presă / radio / televiziune.

Dacă sunteți interesat de această oportunitate, trimiteți un CV împreună cu o scrisoare de motivație și 2 exemple relevante de articole care vă recomandă pentru vizita de studiu la adresa de e-mail: office@fondromania.org până pe 18 aprilie 2014, ora 17:00, ora României. Candidații selectați pentru interviu vor fi anunțați până la data de 25 aprilie 2014.

Pentru mai multe detalii despre vizita de studiu, criteriile de eligibilitate și selecție, resurse utile consultați Termenii de referință disponibili aici: http://www.fondromania.org/library/ToR%20Media%20Study%20Trip.pdf.

Avem rugămintea de a distribui acest anunț tuturor persoanelor care pot fi interesate de această oportunitate.

Pentru orice fel de nelămuriri și detalii suplimentare, nu ezitați să ne contactați la adresa office@fondromania.org , telefon: 0734 325 662 (persoane de contact: Cristina Loghin și Irina Lupu).